W3 4R3 NUM83R5

Reprezentând scena Metalcore din orașul de origine, Brașov, încă din 2014, trupa a câștigat într-un mod tenace și organic audiența prin abordarea muzicală și concertele energice consolidand acest gen muzical în Romania. Liniile melodioase ale pieselor, breakdown-urile brutale, growl-urile completate de elemente electronice pe alocuri au fost create pentru a oferi o experiență plăcută auditoriului în ansamblu.

Albumul de debut, “NUM83R5“, a fost înregistrat și mixat la LowBass5 Studio din Deva de către Adrian “Bilă” Uritescu și masterizat la Rogue Planet Mastering Studio în New York de către Mike Kalajian, fără a omite aportul considerabil adus de Cristian Ianoș prin artworkul realizat. Lansarea albumului a avut loc în luna aprilie 2018 la puțin timp după premiera primului videoclip oficial pentru piesa “A New Dawn“, produs de Andrei Calmuc.

W3 4R3 NUM83R5 a susținut multe concerte de club în Romania, fiind și opening act pentru trupe cunoscute, cum ar fi Carnifex sau At The Gates. De asemenea, a participat la mai multe festivaluri indoor sau outdoor, precum Rockstadt Extreme Fest, Maris Fest, Magura Wave Fest, Something For The Core si altele.

În prezent, trupa lucrează la cel de-al doilea material de studio programat să fie lansat la finalul anului 2020.