YellLow

Definit ca o nebunie electro-pop with a cherry on top, YellLow este fuziunea a două concepte opuse – yell (digital, sharpness) și low (bass, down-tempo). Proiectul s-a născut la București și este format din Andi (clape, samples & FX), Luiza (voce), Paul (chitară), Radu (bass) și Alex (tobe) și include zeci de fuziuni stilistice, de la trip-hop la pop, alternativ și experimental.

Fiind un live-act pe deplin dezvoltat, YellLow au fost prezenți la unele dintre cele mai mari festivaluri din România (Untold, Airfield, B’estfest, Electric Castle, Street Delivery, Local Jam, Transilvania International Music and Art Festival, Full Moon etc.) și și-au fredonat cu mândrie drumul în fața a mulțimilor imense. Au cântat în deschiderea celor de la Hurts (în fața a peste 5000 de oameni), Elliphant, We Have Band, Asaf Avidan, LP și mulți alții.

„YellLow este despre ceea ce iubim cel mai mult, simplu și inconștient, lucrurile care se strecoară pe lângă tine și le observi cu greu. Suntem performers de muzică electronică, personalități împărțite ale sinelui nostru tenebros de zi cu zi, urmărind o evadare din terestru, înăuntrul proiectului nostru născut în București. Vei evada odată cu noi.

Crimson, Scream, și ultimul nostru single Word Around Town ne fac niște urși panda mândri și ne oferă aripile necesare pentru a continua să lucrăm la ceea ce iubim cel mai mult.”

În acest moment, YellLow se concentrează asupra viitoarelor concerte și a mult așteptatului album.