AFLMȘMP și Baba Dochia împreună în Expirat

S-a rezolvat și se poate. După o vacanță de iarnă prelungită, ieșim din hibernarea specifică și mergem la primul concert pe care l-am pregătit anul ăsta. Deschidem sezonul de gălăgie pe scenă cu un melanj dintre două trupe, una de post-rock, cealaltă de electronic cu rock live; una din sud, cealaltă din nord-vest: Am Fost La Munte și Mi-a Plăcut alături de invitații lor speciali, Baba Dochia.

AMFLMSMP au bifat anul trecut primul lor festival internațional, în Belgia, la Dunk!Festival și au susținut și cel mai lung turneu de până acum (în România și Europa) odată cu lansarea EP-ului ‘’La Deal’’.

Ultimul album semnat Baba Dochia, ‘’Morphoder’’, lansat în octombrie 2018, a fost promovat printr-o serie de concerte în România, urmate de un turneu cu șase concerte în Germania.  

Pe 21 februarie, în Club Expirat. Vă facem noi programul, voi doar trebuie să vă prezentați și să vă distrați pe măsură. Biletele se găsesc aici, dar și la intrarea în seara concertului. Iar join la gălăgie puteți da aici.

Ne vedem acolo!

AFLMSMP

Youtube: http://bit.ly/2qV5fIM

Spotify: https://spoti.fi/2YQWETW

Baba Dochia

Youtube: https://www.youtube.com/user/BabaDochiaBand

Spotify: https://sptfy.com/8ZYB